aventurindesign.hu

Bemutatkozás

Több évtizede foglalkozom divattervezéssel az Artista Divatstúdióban. 

Már a legelején, amikor ruhákat terveztem, amellett, hogy az öltözékeimmel a viselőjük egyéniségét, nőiességét szerettem volna kifejezni, legbelül motoszkált valami, hogy aki viseli a munkáimat, valahogy mélyebbre hasson, ne csak a látvány szintjén éljen, valahogy gyógyítson, erősítsen, boldoggá tegyen.

2006 óta főleg táskákat tervezek. Ekkor már jobban éreztem az emberek szemében a csillogást, az örömöt, amikor megvásároltak egy termékemet – vagy csak már jobban erre fókuszáltam, de még mindig hiányérzetem volt.

Mostanában végre megtaláltam azt az anyagot, eszközt, amivel pontosan ezt a vágyamat tudom kifejezni. Az ásványok, amellett, hogy gyönyörűek, olyan varázserejük van, hogy a rezgésükkel tudják harmóniába hozni a testünket-lelkünket, megnyugtatni, energiával feltölteni, boldoggá tenni, gyógyítani, kinek mire van szüksége. Mintha a természet energiája pici golyókba lenne belesűrítve. Ha csak a szépségéért viselünk egy láncot, akkor is működik ez a tulajdonsága, de ha tudatosítjuk, akkor megsokszorozódik egy-egy kristály hatása.

Emellett a vágyam mellett a fenntarthatóság is nagyon fontos számomra, és az ásványok a legtermészetesebb anyagok, mind a keletkezésük, mind a lebomlásuk, harmóniában vannak a természettel. A kristálygyöngyöket színes bőrökkel egészítem ki, amelyek szintén lebomlanak.

Szeretettel ajánlom mindenkinek ezeket a kiváló minőségű ásványokból készült ékszereket, nemtől és kortól függetlenül, amelyek egyszerre emelik a külső megjelenésünket és emelik a lelkünket.

A divat iránt érzékeny és a spirituális útjukon járók, tudatosan élők, vagy akik ezt egyszerre teszik, egyaránt megtalálhatják a számukra kedvenc darabot. Érdemes a megérzésünkre hagyatkozni, az alapján választani, ami az első benyomásunk és utána elolvasni annak a kőnek a hatásait – ez jó önismereti játék.

Az ékszereket egyedileg, kézzel csomózva készítem, így szívesen tudok bármilyen igény szerint készíteni láncokat, karkötőket.

Stampf Katalin

Az ékszerek viselése orvosi kezelést nem helyettesít!